Kommende events
Tidligere events
Tematisk oversikt
Brukere
Booking

Konferanseweb snudde kommunestyret
Publisert: 20.12.2006

Konferanseweb.no egner seg også til underskriftsaksjoner. I løpet av fem dager fikk Næringshagen i Sandnessjøen inn 780 underskrifter på sin Konferanseweb. Det var sterkt medvirkende til at kommunestyret snudde og at planene om et "badeland" i sentrum av Sandnessjøen ikke ble skrinlagt.

Sponsorlaugets side på Konferanseweb.no
Sponsorlaugets side på Konferanseweb.no
Næringshagen i Sandnessjøen er en av de flittige brukerne av Konferanseweb.no. Da det i sommer ble lagt fram planer om et badeanlegg i sentrum av Sandnessjøen, gikk private og næringsdrivende i kommunen sammen om å etablere en interesseorganisasjon - et sponsorlaug. Målet med Sponsorlauget var blant annet å samle inn penger, for dermed å hjelpe kommunen med finansiering av badeanlegget. Ved hjelp av Næringshagens konferanseweb ble det raskt etablert et eget nettsted for Sponsorlauget - for informasjon og tegning av medlemskap.

Underskriftsaksjon
Kort tid før det avgjørende møtet i kommunestyret den 13. desember, der skjebnen til badeanlegget skulle avgjøres, ble det klart at den politiske vinden blåste i retning av et nei til badeland i sentrum av Sandnessjøen. Dermed var gode råd dyre for Sponsorlauget.

Men i Næringshagen i Sandnessjøen visste man råd; Der ble det laget en egen "konferanse" med en underskriftsaksjon for å utsette et vedtak i komunestyret, i påvente av et nærmere kostnadsoverslag og planer som skal komme på nyåret. I løpet av fem dager kom det inn 780 underskrifter på konferanseweben. Et lignende antall underskrifter kom inn på lister som ble lagt ut på butikker og kontorer i byen. Resultat; badelandvedtaket ble utsatt!

Utmerket
Dermed er det fortsatt håp om et badeanlegg i sentrum av Sandnessjøen og Sponsorlauget kan fortsette areidet med å skaffe penger til prosjektet. Til nå er det lovet støtte på fem millioner kroner til anlegget. Målet er åtte millioner.

- Det ser faktisk ut til at Konferansenweb er utmerket også til dette formålet, sier Øystein Andreassen i Næringshagen i Sandnessjøen - en av de aktive brukerne av Konferanseweb.no. Nå ligger en ny konferanse klar; et romjulstreff for utflytta helgelendinger og ungdom under utdanning. Treffet er den 28. og det har allerede meldt seg 16 deltakere!
Internettlink(er):
Til Næringshagen i Sandnessjøen
Direkte til Sponsorlauget
Nyheter og pressemeldinger
Stedsutvikling og nytenkning
Hva gjør en by - et sted - attraktivt både for dem som bor der og for andre som kommer dit? I Mosjøen og Sandnessjøen inviterer vi til seminar om stedsutvikling og nytenkning. For mer informasjon og påmelding.
Les mer
For nyheter: Gå til Næringshagens startside

Les mer
Konferanseweb snudde kommunestyret
Konferanseweb.no egner seg også til underskriftsaksjoner. I løpet av fem dager fikk Næringshagen i Sandnessjøen inn 780 underskrifter på sin Konferanseweb. Det var sterkt medvirkende til at kommunestyret snudde og at planene om et "badeland" i sentrum av Sandnessjøen ikke ble skrinlagt.
Les mer
1650 påmeldte i oktober og november
I løpet av oktober og så langt i november har 1650 nordmenn meldt seg på ulike lokale, regionale og nasjonale arrangementer via konferanseweb.no.
Les mer
HKH Kronprinsessen på konferanseweb.no
I forbindelse med kongefamiliens signingsjubileum, benytter Nord-Trøndelag fylkeskommune i disse dager konferanseweb.no til å holde orden på pressen.
Les mer
Enkelt med konferanseweb.no
Informasjonssjef Roger Rein i Nord-Trøndelag fylkeskommune mener at konferanseweb.no er så enkelt å bruke at det senker terskelen for å melde seg på konferanser. Det har Næringshagen i Sandnessjøen (NHiS) erfart.
Les mer
Rekordstor Kystbymesse
Aldri før har flere bedrifter sikret seg plass i Rørvikhallen og området utenfor for å presentere og selge sine produkter.
Les mer
Slik bestiller du konferanseweb
Spar tid og krefter i planlegging, markedføring og gjennomføring av konferanser.
Les mer
Invitasjoner på konferanseWeb
Påmeldinger på konferanseWeb
Kundeservice på konferanseWeb
Nå pressen med konferanseWeb
Skaff din egen konferanseWeb
konferanseWeb.no leveres av
NTFKs konferanseWeb DemonstrasjonsWeb Mære landbruksskole