Kommende events
Tidligere events
Tematisk oversikt
Brukere
Booking

Enkelt med konferanseweb.no
Publisert: 14.06.2006

Informasjonssjef Roger Rein i Nord-Trøndelag fylkeskommune mener at konferanseweb.no er så enkelt å bruke at det senker terskelen for å melde seg på konferanser. Det har Næringshagen i Sandnessjøen (NHiS) erfart.

Også NHiS bruker konferanseweb.no for å promotere sine arrangementer og administrere påmeldingene. Nå er påmeldingen til en oljekonferanse blitt så mange, at hotellkapasiteten i byen er sprengt!

Påmeldingene til oljekonferansen har strømmet på i det siste, og i går var bortimot ca 100 personer påmeldt. Ifølge Bjørn Helge Hansen i Helgeland Regionråd er dette omtrent maksimalt av hva man kan ta imot. Spesielt blir det problemer med å få overnatting til alle de tilreisende som kommer.
- Vi har bestilt opp alt som har vært mulig å bestille for lenge siden. Nå har vi fordelt det vi har av sengeplasser, og vi har tatt i bruk både Rica Hotell, Hotell Helgeland, Napoli Motell (Tidligere Sandneskroa) og Gamle Helgeland. En løsning er å la noen av gjenstene bli igjen på Lovund etter kveldscruiset med Gamle Helgeland, så kan de overnatte på Lovund Rorbuhotell for så å ta M/S Helgeland innover til Sandnessjøen tidlig om morgenen, sier Hansen til NHiS.no.
Internettlink(er):
Les mer på NHiS.no
NTFKs infosjef Roger Rein om konferanseweb.no
Nyheter og pressemeldinger
Stedsutvikling og nytenkning
Hva gjør en by - et sted - attraktivt både for dem som bor der og for andre som kommer dit? I Mosjøen og Sandnessjøen inviterer vi til seminar om stedsutvikling og nytenkning. For mer informasjon og påmelding.
Les mer
For nyheter: Gå til Næringshagens startside

Les mer
Konferanseweb snudde kommunestyret
Konferanseweb.no egner seg også til underskriftsaksjoner. I løpet av fem dager fikk Næringshagen i Sandnessjøen inn 780 underskrifter på sin Konferanseweb. Det var sterkt medvirkende til at kommunestyret snudde og at planene om et "badeland" i sentrum av Sandnessjøen ikke ble skrinlagt.
Les mer
1650 påmeldte i oktober og november
I løpet av oktober og så langt i november har 1650 nordmenn meldt seg på ulike lokale, regionale og nasjonale arrangementer via konferanseweb.no.
Les mer
HKH Kronprinsessen på konferanseweb.no
I forbindelse med kongefamiliens signingsjubileum, benytter Nord-Trøndelag fylkeskommune i disse dager konferanseweb.no til å holde orden på pressen.
Les mer
Enkelt med konferanseweb.no
Informasjonssjef Roger Rein i Nord-Trøndelag fylkeskommune mener at konferanseweb.no er så enkelt å bruke at det senker terskelen for å melde seg på konferanser. Det har Næringshagen i Sandnessjøen (NHiS) erfart.
Les mer
Rekordstor Kystbymesse
Aldri før har flere bedrifter sikret seg plass i Rørvikhallen og området utenfor for å presentere og selge sine produkter.
Les mer
Slik bestiller du konferanseweb
Spar tid og krefter i planlegging, markedføring og gjennomføring av konferanser.
Les mer
Invitasjoner på konferanseWeb
Påmeldinger på konferanseWeb
Kundeservice på konferanseWeb
Nå pressen med konferanseWeb
Skaff din egen konferanseWeb
konferanseWeb.no leveres av
NTFKs konferanseWeb DemonstrasjonsWeb Mære landbruksskole