Kommende events
Tidligere events
Tematisk oversikt
Brukere
Booking

1650 påmeldte i oktober og november
Publisert: 22.11.2006

I løpet av oktober og så langt i november har 1650 nordmenn meldt seg på ulike lokale, regionale og nasjonale arrangementer via konferanseweb.no.

Hver måned får dermed arrangører av kurs, seminarer og konferanser hjelp til å håndtere omtrent 1000 deltakere. Disse aktørene sparer mye arbeid med den enkle kurs- og konferansepakken som konferanseweb.no tilbyr.

Velger du konferanseweb.no som samarbeidspartner, får du tilgang til følgende basisfunksjoner:
- Påmelding via nettsiden
- Lister over påmeldte ut fra dine egne kriterier (som overnatting, deltakere på hvert parallelle seminar)
- Varslingsmail til alle påmeldte registrert med epost
- Egen programside
- Velkomst- & invitasjon
- Egen web-adresse

Fornøyde kunder
Alle våre kunder kan med sin egen brukertilgang redigere alle deler av sitt arrangement, og skrive ut lister og rapporter når det måtte passe. Arrangører oppdager raskt de store tidsbesparelsene konferanseweb.no gir, ikke minst ved store arrangementer.

Har man først prøvd konferanseweb.no, vil man ikke tilbake til det tradisjonelle påmeldingssystemet basert på epost, faks og telefon.
Realfagskonferansen 2006 ble gjennomført i mars 2006 med over 250 registrerte påmeldinger via konferanseweb.no. Arrangørene har allerede tegnet avtale med konferanseweb.no for påmeldingshåndtering for Realfagskonferansen 2007.

Også den nasjonale Stiklestadkonferansen har tegnet avtale med konferanseweb.no om arrangementet til våren.
Nyheter og pressemeldinger
Stedsutvikling og nytenkning
Hva gjør en by - et sted - attraktivt både for dem som bor der og for andre som kommer dit? I Mosjøen og Sandnessjøen inviterer vi til seminar om stedsutvikling og nytenkning. For mer informasjon og påmelding.
Les mer
For nyheter: Gå til Næringshagens startside

Les mer
Konferanseweb snudde kommunestyret
Konferanseweb.no egner seg også til underskriftsaksjoner. I løpet av fem dager fikk Næringshagen i Sandnessjøen inn 780 underskrifter på sin Konferanseweb. Det var sterkt medvirkende til at kommunestyret snudde og at planene om et "badeland" i sentrum av Sandnessjøen ikke ble skrinlagt.
Les mer
1650 påmeldte i oktober og november
I løpet av oktober og så langt i november har 1650 nordmenn meldt seg på ulike lokale, regionale og nasjonale arrangementer via konferanseweb.no.
Les mer
HKH Kronprinsessen på konferanseweb.no
I forbindelse med kongefamiliens signingsjubileum, benytter Nord-Trøndelag fylkeskommune i disse dager konferanseweb.no til å holde orden på pressen.
Les mer
Enkelt med konferanseweb.no
Informasjonssjef Roger Rein i Nord-Trøndelag fylkeskommune mener at konferanseweb.no er så enkelt å bruke at det senker terskelen for å melde seg på konferanser. Det har Næringshagen i Sandnessjøen (NHiS) erfart.
Les mer
Rekordstor Kystbymesse
Aldri før har flere bedrifter sikret seg plass i Rørvikhallen og området utenfor for å presentere og selge sine produkter.
Les mer
Slik bestiller du konferanseweb
Spar tid og krefter i planlegging, markedføring og gjennomføring av konferanser.
Les mer
Invitasjoner på konferanseWeb
Påmeldinger på konferanseWeb
Kundeservice på konferanseWeb
Nå pressen med konferanseWeb
Skaff din egen konferanseWeb
konferanseWeb.no leveres av
NTFKs konferanseWeb DemonstrasjonsWeb Mære landbruksskole